Startpagina

Vanop de Startpagina zal je steeds een overzicht hebben van al jouw aanvragen, offertes, facturen en betalingen. Jouw aanvragen kunnen nog gewijzigd worden zolang ze nog niet in verwerking genomen zijn door Sportwerk.

Onder het menu 'Aanvragen' vind je de knop om nieuwe aanvragen te kunnen indienen. Hier kunnen reeds eerder ingediende aanvragen worden gedupliceerd, aangepast en opnieuw worden verstuurd. Op die manier moet je jouw aanvraag niet meer volledig opnieuw opmaken wanneer deze erg gelijkend is op een aanvraag uit het verleden. Dit doe je door gebruik te maken van de icoontjes ‘Bewerken’ en ‘Kopiëren’ rechts bovenaan de ingediende aanvraag.

Wanneer je een specifieke aanvraag opent zie je rechts bovenaan een kalender. Met deze kalender kan je al jouw lesopdrachten raadplegen die zijn aangevraagd en door Sportwerk in behandeling zijn. Van zodra er op zoek wordt gegaan naar een lesgever, zal je jouw (les)opdracht(en) in de kalender zien verschijnen: zonder lesgever wanneer die nog niet gevonden werd en met lesgever(s) wanneer die wel gevonden zijn voor de (les)opdracht(en).

Offertes

Via het menu 'Offertes' kan je de offertes van de ingediende aanvragen raadplegen, goedkeuren, afdrukken, ondertekenen en zelf opladen.

Facturen

Via het menu 'Facturen' kan je jouw facturen en de betalingsstatus van jouw facturen raadplegen.

Abonnementen

Indien je een 'Abonnement' hebt aangekocht bij Sportwerk, zal je ook de stand van jouw abonnement kunnen raadplegen. Je kan opvolgen hoeveel uren er nog kunnen worden aangevraagd, hoeveel uren in behandeling zijn en hoeveel uren reeds gepresteerd zijn. Voor meer informatie over abonnementen kan je terecht bij jouw accountmanager.

Jouw contactgegevens

Rechts bij 'jouw gegevens' kan je jouw eigen gegevens en die van de organisatie raadplegen en indien nodig wijzigen.

Nieuw lid uitnodigen

Via de knop 'Nieuw lid uitnodigen' kan je iemand uitnodigen die ook toegang moet krijgen voor dit klantenportaal.

Terugkeren via stappen

De stappen waarop je achtereenvolgens klikt in het klantenportaal worden weergegeven rechts van het huisje, links bovenaan elke pagina. De pagina's waarop je hebt geklikt, worden door schuine lijnen gescheiden weergegeven. Om terug te keren naar een vorige stap/pagina klik je op de vorige stap in het overzicht naast het huisje. Wanneer je op het huisje zelf klikt ga je steeds terug naar de Startpagina.

Menu

Het menu vind je ook terug door rechts bovenaan op jouw naam te klikken.

Indien er nog iets niet duidelijk is of je bent ergens vast gelopen, dan kan je steeds contact opnemen met de accountmanager die verantwoordelijk is voor jouw regio.

Contacteer Sportwerk